Algebehandling af tag

Vi har hos Byg Specialisten, vil være vores kundernes foretrukne partner indenfor algebekæmpelse på tage. Vi anvender udelukkende rent vand og miljø godkendte produkter

Danske tage rammes ofte af uønskede belægninger som alger, mos, Dette har ofte den konsekvens, at dit tag kommer til at se både slidt og ikke særlig pænt ud. Mange vælger derfor at få deres tag behandlet på grund af udseendet. Alger og mos er som udgangspunkt ikke skadelige for dit tag, da de for det meste ligger på overfladen. Dog er der tilfælde hvor de også kan have en skadelige effekt på dit tag. Rødderne kan vokse ind under tagsten og samle væske. På den måde vil der konstant være fugt ind under i taget, hvilket kan føre til uønsket utætheder i tagkonstruktionen. Det er også set tilfælde af mosset fra dit tag, sætter sig fast i tagrender og skotrender og vil kunne give tilbageløb og forstoppelse.

Fordele ved algebekæmpelse

ALGEBEHANDLING AF TAG

hustage op til 250 M2 og 3 meter til tagrenden
kr 1200,-
  • Opmåling og inspektion af tag
  • Behandlingen er en desinficering af taget
  • opfølgende kvalitest kontrol
Populær

Hos Byg Specialisten sikre vi os den korrekte spildevandsopsamling. Algebehandling vil du kunne se en forandring inden for 10-14 dage og efter 6-10 måneder vil algebehandlingen den have opnået sin fulde effekt. En Algebehandling af Tag er det prisvenlige alternativ.

Udfyld formularen herunder,
så sender vi dig et uforpligtende tilbud

Scroll to Top